Miomirisne esencije našega otoka zabilježene su u našim rukotvorinama.

Tako jednostavno, a tako drukčije, miomirisnije. Miomirisni otočki vrt kreira i izrađuje miomirisne rukotvorine i suvenire isključivo iz miomirisnog bilja i drugih prirodnih sirovina porijeklom s našega Otočja. Dio rukotvorina već je stekao zaštićeni naziv ''Hrvatski otočki proizvod'', a većina ima potvrdu ''Izvorni lošinjski suvenir''. Svi se uklapaju u gradski projekt ''Miomirisi i okusi Lošinja''.


Neki najorginalniji zaštićeni su autorskim patentom poput ''Lošinjskog čaja'' i biljnog likera ''Moj otok''. Naše rukotvorine možete vidjeti, okusiti i nabaviti u miomirisnoj kućici u Vrtu. Dio rukotvorina također se može naručiti i putem interneta.

Vama za sjećanje, vašim dragima na dar.

Dobrodošli u
Miomirisnu butigu

Miomirisni čajevi i slatkice

Većina lošinjskih miomirisnica je ljekovita. Od njih pripremamo ukusne čajeve. Brojne su medonosne, velik broj ih je jestivih: od njihovih miomirisnih plodova kuhamo džemove, marmelade, pečemo pekmeze i suhe kolačiće i još mnogo toga miomirisnoga. Posebno ljekovita slastica - miomirisni sirup od lošinjskog bora.


„Lošinjski izvorni proizvod“ iz Vrta - nešto posebno, lošinjsko, miomirisno!
Miomirisno poslastice bez primjesa!

Miomirisna njega duha i tijela

Vrtni miomirisi šire se uzduhom, neki i na jako daleko: u sjećanju naših gostiju ili iz naših kozmetičkih pripravaka i omirišivača prostora.
Mirišu dugo iz suhih cvjetnih stručaka, iz plama mirisnih svijeća, iz mirisnih školjki i mirisnih ruža.


Zrače iz mirišljavih ulja i vodica, mirisnih krema i balzama... Vape za povratkom u miomirisni (k)raj.
Lošinjska kuhinja podrazumijeva samo prirodno

Izvorna lošinjska mediteranska kuhinja, bogata je mirisima i okusima, pripravljena je na tradicionalan način uz pomoć svega što nam je priroda podarila, a mašta vrhunskih kuhara realizirala.

Duboko, prostorano i čisto Jadransko more, uz prirodna bogatstva kojima otok Lošinj obiluje, poslužilo je kao inspiracija za mnogobrojna jela spravljena po recepturi naših starih, naših baka i djedova.


Više o lošinjskoj kuhinji saznajte na losinjhealth.com

Organizirani transfer od/do nas uz Auto-Taxi Braco

Organizaciju sigurnog i bezbrižnog transfera prepustite nama. Mi ćemo dogovoriti vaše preuzimanje na određenoj lokaciji tako što ćemo se pobrinuti za vaš dolazak i odlazak uz uglednu lokalnu prijevozničku tvrtku AUTO-TAXI BRACO. Braco sa svojim timom profesionalaca nudi kvalitetnu i pouzdanu uslugu koju cijene mnogi klijenti i posrednici među kojima su mnoge poznate i slavne osobe. Ispunjava sve uvjete kojima se mjeri kvaliteta jednog prijevoznika sa stajališta klijenata, a to su brzina, udobnost, sigurnost i točnost. A mi vas čekamo!